Oletko köyhä angstaaja ja yksinäinen pullahiiri? Painitko akateemisten riittämättömyydentunteiden kanssa? Asuuko puolisosi tuhansien kilometrien päässä? Eikö sinulla ole varaa omistusasuntoon? Mikä onnekas sattuma! Pullan huippuyliopistossa on arkielämään valmentavia kursseja, jotka sopivat juuri sinulle! Ilmoittautumiset tämän merkinnän kommenttilaatikkoon.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Askarrellaan kerrostalo pakkausjätteestä

Viikonloppukurssilla askarrellaan Kupittaan puistoon kerrostalo tyhjistä viilipurkeista ja mehutölkeistä. Tavoitteena viihtyisä, asumisvalmis talo kurssilaisille ja heidän perheilleen. Materiaalimaksu (10 euroa) maksetaan opettajalle ensimmäisenä kurssipäivänä.

 

Kysy klassikoilta -lukupiiri

Tällä kurssilla luetaan tieteen klassikkoteoksia ja manataan kuolleiden henkiä. Kurssin tarkoituksena on ouija-laudan avulla kysyä tuonpuoleisesta selvennystä kinkkisiä klassikoita lukiessa heränneisiin kysymyksiin. Ensimmäistä kokoontumiskertaa varten luetaan Marxin Pääoma alkukielellä.

 

Iloa etäsuhteesta

Kurssilla vapaudutaan etäsuhteeseen kuuluvista negatiivisista tuntemuksista muun muassa itsesuggestion ja rankan viinanjuonnin menetelmiä apuna käyttäen.

 

Pullansyönnin päiväryhmä

Tämä ryhmä on jatkoa syksyllä toteutetulle kurssille "Peruselintarvikkeiden maistelua ryhmässä". Kurssilla syödään paljon hyvää pullaa päiväkahvien merkeissä.

 

Miksei kukaan koskaan mitään, kun kaikki aina vaan -kurssi

Tällä kurssilla pistetään kerralla kuntoon kaikki maailman epäkohdat. Kurssi koostuu teoreettisesta valitusosuudesta sekä intensiivijaksoina toteutetuista suoran toiminnan osuuksista. Taistelutahtoa pidetään yllä toistuvilla yhteislaulutuokioilla. Omat epäkohdat mukaan!

 

Lisäksi etäopiskeluna ovat joustavalla opinto-oikeudella tarjolla seuraavat Jemoryn intensiivikurssikeskuksen ja Jospan opiston kurssit:

 

Kohtaa itsesi ilman ruoskaa

Peruskurssi naiselle, joka haluaa kelvata itselleen.

Kohtaa itsesi ilman ruoskaa II

Jatkokurssi naisille, jotka jo mitenkuten kelpaavat itselleen, mutta salaa silti uskovat, etteivät kelpaa toisille, ja jos kelpaavatkin niin vain sattumalta, säälistä, väliaikaisesti tai vain jos laihduttavat…

 

........................................

Tämä oli siis niin kutsuttu meemi ja homman nimi seuraava:

Ideoi 5-10 kurssia, joille haluaisit osallistua, ja haasta viisi muuta jatkamaan meemiä. Koska kurssille on kivempaa osallistua kavereiden kanssa, ota omalle kurssilistallesi mukaan yksi haastajasi kursseista, jolle haluaisit myös osallistua.

Alkavan kevään kurssitarjonta näyttää sen verran monipuoliselta, etten taida nyt haastaa ketään. Vaan ken tuntee itsensä haastuneeksi, käyköön kiinni kalvotussiin.