Tämän blogin kaksikuukautissynttäreiden kunniaksi esitän kolme interblogistista haja-ajatusta:<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

1. Huomasin, että Juha Seppälä on aloittanut oman bloginsa Satakunnan Känsässä päivää ennen kuin minä aloitin tämän blogin. Kun Veloenakin kirjoittaa nykyään Suomen Kuivalehden yläpalkin alla, herää kysymyksiä. Yrittävätkö lehdenköriläät taltuttaa vastavirtapuheen palkkaamalla sen? Onko tarkoitus, että blogi on mahdollisimman erilainen kuin sitä sivuillaan julkaiseva lehti? Mitä seuraavaksi? Ehkä Lehdestä tulee jonkin talouslehden virallinen nettipiristys.

 

2. Olen huomannut, että etabloituneilla blogaajilla on aina jotain hauskaa kerrottavaa hakusanoista, joilla heidän blogiinsa on päädytty. Hakusanat tuntuvat usein olevan pornojohteisia, mutta toimivat joskus jopa romanttisten viestien välikappaleina. No kuulkaas. Meikäläisellä on tässä asiallinen pulju, johon on kiiruhdettu viimeisen kuukauden mittaan eritoten seuraavanlaiset sanat kainalossa hytkyen: ”senaattikiinteistö”, ”stasi”, ”täytetyt eläimet” ja ”elämää ilman televisiota”. On täältä käyty etsimässä myös Kalajoen Mikkoa, Pantonin Verneriä ja Surin Shubhia. Kaikista näistä ja paljosta muusta onkin täällä tarjolla vankan kokemusperäistä tietoa, joten tervetuloa vaan kaikki tietoa janoavat ja informaatiota isoavat.

 

3. Käsinkirjoitetuista romaaneista ja maailmankaikkeuden kaikkia tv-sarjoja koukuttavammasta sarjakuvablogista tuli mieleen, jotta mimmoisiahan olisivat käsinkirjoitetut blogit. Miettimys kesti vain hakukoneen haullisen, ja sitten tiesinkin jo, että semmoisiakin blogeja on puoli nettiä täynnä.